top of page

Referanser og tilbakemeldinger

Hva sier kundene?

Etter at YoungVVS installerte den nye smarte varmtvannsberederen i hjemmet vårt, har vi sett en markant forbedring i både komfort og effektivitet. Den intelligente styringen lar oss optimalisere energiforbruket og har redusert våre månedlige utgifter betydelig. Prosessen var sømløs, og teamet fra YoungVVS var ekstremt profesjonelle og imøtekommende gjennom hele installasjonen. Vi er utrolig fornøyd med resultatet og anbefaler på det sterkeste YoungVVS for deres pålitelighet og ekspertise.

Ole Halvorsen

Vi valgte YoungVVS for totalrenovering av både badet og vaskerommet vårt, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. De hjalp oss med å velge utstyret som best møtte våre behov og stilønsker, og hele installasjonsprosessen var både effektiv og ryddig. Kvaliteten på arbeidet er uten sidestykke, og det nye designet har virkelig forvandlet rommene. YoungVVS-teamet beviste sin ekspertise og omsorg for detaljer på alle nivåer av prosjektet.

Laila Lohrengren

De installerte førsteklasses sanitærutstyr fra anerkjente merker som Hansgrohe og Linn Bad. Hvert aspekt av prosjektet ble håndtert med ekstrem oppmerksomhet på detaljer, og arbeidet ble fullført innenfor avtalt tid og budsjett. Teamet fra YoungVVS utmerket seg med sin profesjonalitet, dyptgående kunnskap og tilgjengelighet for å svare på spørsmål vi hadde underveis. Vi anbefaler på det varmeste YoungVVS til alle som overveier en renovering av sitt eget bad.

Frank Olavson

bottom of page